Epla-butikken

Alt som ligger for salg kan du bestille via e-post eller kjøpe gjennom Epla-butikken min.

mandag 11. juli 2011

Fantastisk handkrem

Det har vært lite aktivitet fra meg de siste månedene på grunn av jobb, barn og annet. Håper å komme sterkere tilbake til høsten, når vi forhåpentligvis har fått oss nytt hus, og jeg ny inspirasjon til sying igjen :)

Nå vil jeg bare dele et kupp jeg har gjort hos Iherb.com. Det er denne handkremen. Jeg som syr en del, roter rundt i stoffer av diverse materialer har ofte tørre hender. Har prøvd mange forskjellige kremer både fra apotek og helsekost, men ikke funnet en handkrem som virkelig fungerer på tørre og sprukne hender. Men så fant jeg altså denne fantastiske kremen på Iherb og vil anbefale den til andre som sliter med tørre hender. Den er helt naturlig og ikke testa på dyr, jeg vil absolutt anbefale dette produktet. Lukta er også mild og deilig.

Til de som er førstegangs kjøpere på Iherb kan bruke min rabattkode PED585 og får dermed $5 i rabatt på sin første order. I tillegg får du din egen rabattkode som du kan dele ut til venner og kjente og gi de en rabattkode til sine første kjøp :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar