Epla-butikken

Alt som ligger for salg kan du bestille via e-post eller kjøpe gjennom Epla-butikken min.

Sending og retur av varer

Jeg sender ut varene som brevpost dersom ingenting annet er spesifisert, sjekk ut på posten.no, der er oversikt over forskjellige måter å sende pakker. For eksempel en fleecebukse koster 26 kr i brevpost. Dersom du ønsker å ha sporing på pakken din, så gi beskjed om dette når du bestiller, da blir portoen noe høyere, men anbefaler dette dersom du handler flere varer, da jeg ikke kan ta ansvar dersom en pakker forsvinner i posten. Ta uansett kontakt med meg om du skulle miste en pakke i posten, så vil jeg være så behjelpelig som jeg kan for å finne pakken din igjen.

Jeg kan sende pakker til utlandet også dersom det er ønskelig, men vær obs på at portoen blir noe dyrere enn innenlandspost. Sjekk ut posten.no  for satser på utenlandspost.

Du kan returnere alle ubrukte og uvaska varer innen 14 dager. Jeg tar ikke tilbake spesialsydde varer! Skulle det være en feil på varen eller du ønsker å bytte, så gi beskjed så snart du finner ut av dette. Ved feil på varen sender jeg endten en ny vare, eller returnerer beløpet du har betalt.

Ta gjerne kontakt på mail dersom du har spørsmål eller andre henvisninger, alle henvisninger på mail vil bli besvart så snart som mulig :)