Epla-butikken

Alt som ligger for salg kan du bestille via e-post eller kjøpe gjennom Epla-butikken min.

lørdag 16. oktober 2010

Lommebleie/SIO Limegrønn med soler

Denne lommebleia er i S/M og ekstra smal mellom beina, som egner seg til og med for de aller minste. Har ikke rukket å satt knapper i noen av bleiene enda, men alle lommebleiene mine får en ekstra knapperad, slik at man kan kneppe de ned i størrelse. Jeg kommer også til å sette knapper bak i lommebleiene, og på denne måte kan disse lommebleiene brukes både som lommebleie, der man stapper de med innlegg på vanlig måte, eller man kan kneppe fast innlegg i bleia og bruke den som en SIO bleie. På denne måten kam man la innlegget henge fast i bleia hele tiden, også i vask, og det blir lettere å stappe den, eller bare legge innlegget på plass OPPÅ lomma... På den måten velger man også hvilket stoff man vil ha mot huden, microfleece som er sydd fast i bleia, eller bambus som innleggene er laget av... Kommer til å legge ut bilder av hvordan disse bleiene blir i bruk ganske snart :)

2 kommentarer:

  1. Skal du ha alle bleiene med deg på marked eller kommer du til å legge noen ut for salg? FINE bleier! Og smart løsning.

    SvarSlett
  2. Ja tar med meg alle bleiene på marked, men jeg forventer ikke å få solgt alle sammen, blir nok mer for å demonstrere de.... så alle bleiene kommer for salg i november...

    SvarSlett